sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Pääsiäismunia etsimässä
Tänään hain viimeisiä pääsiäismunia hiki hatussa. Huomenna niistä ei enää saisi palkintoa! Kun toivo oli melkein menetetty ja koko Panfu kierretty, menin vielä viimeiseksi linnaan. Sielähän tietysti se pääsiäsimuna olikin! Melkein hypin riemusta ja taoin nyrkkejä ilmaan. Vihdoin! Menin juoksujalkaa pupun luo talleille kun viimeinenkin muna oli löydetty, sain aivan ihanan palkinnon; pääsiästaustan pelikorttiin!<3 Asetin sen heti pelikortiini. JA tietysti kun olin löytänyt kaikki munat, sain myös vaaleanpunaisen Woobyn, sillä yhdestä munasta sai sellaisen!

Sain tänään monta uutta ystäväpyyntöä. Uusia ystäviä kertyi tänään kaiken kaikkiaan 3! Tänään pääsin myös uudelle tasolle, 17! Olen kova tyttö ihan vain _pelaamaan_ pelejä Panfussa, mutta myös seikkailu on kivaa. Huhhuh, olen ollut 2 päivää Panfussa ja jo tasolla 17!

Odotan jo innolla että pääsen Info-pandaksi. Saisi auttaa muita hyvällä tarkoituksella. Paitsi, että minullakin on vielä Panfusta opittavaa, mutta kyllä sitä 28 päivässä oppii ;)

Suoritin taas lisää tehtävästä Poikani on piraatti. Haha, en kyllä paljoa, sillä sain etsittyä vain bensakanisterin kun Wanhan Sataman kalastaja tokaisi: ''Tule kahden päivän päästä uudestaan.'' Plääh! :(

KUVASSA NÄKYY KIRLOTTA9:N PUUMAJA
Aivan ihana! Kumiankka oli mukava :)

2 kommenttia:

  1. Blogi ihan ok. Ei ihan mun makuun, mutta kumminkin.

    ~Meidän suhteemme on oikea RakkausTarina~

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit kommentoimas mun blogia! :) Ois kiva nähä enemmänki kuvia sun puumajasta ja muista Panfun paikoista.

    VastaaPoista