tiistai 13. huhtikuuta 2010

Keksinmurujen arvoitus...


Moi!
Lisäsin kuvan kun vilkutan kameraan ja kun Woobyni on juuri pessyt itsensä...^^ Nyt minulla onkin kolme lemmikkiä jo panfussa! Tiger Bollyn sain kun pääsin tasolle 13 (Smoothie), Easter Woobyn sain yhdestä pääsiäismunasta (HUOM! Pääsiäsmunia ei ole enää panfussa, ne olivat vain pääsiäisviikonlopun ajan), ja Red Bollyn sain kun olin kutsunut 5 ystävääni panfuun.
Ja nyt, lukijat, kysyn teidän mielipidettänne; minulla on Microsoft LifeCam, jolla voisin kuvata panfu-videon. Kannattaisiko teidän mielestänne minun ruveta kuvaamaan? Mitä videossa tapahtuisi? Olisiko taustalla musiikkia vai kertoisinko itse panfusta kun kuvaan?
Kommentteja tulemaan!
Menin talleille, tutkimaan keksinmuruja tehtävässä Salaperäinen puhelu, mutta ne ovat hävinneet! Kävin Kamarian luona, ja hän vain käski pitää keksinmuruja silmällä, mutta en voi kun ne ovat kadonneet! Jollakulla lukijoista tietoa? Kertokaa sitten toki!
Anteeksi kun tuli näin lyhyt :(

8 kommenttia:

 1. jaffariini ne keksin murut on viidakossa sitte huomenna ne on vanhassa satamassa ja sitte ylihuomenna ne on kaupungissa ja se soittaja on carl caruso oon tehny kaikki tehtävät sen takii tiedän !!

  VastaaPoista
 2. sulla oli hienoja kuvia!!!!!!!

  VastaaPoista
 3. moi! tulkaa käymään blogissani! ja mäkin oon tehny kaikki tehtävät! :-) muute tässä on mun blogin linkki http://kissafani123kissamainenblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. sori mut se ei tullu aitona linkkinä mutta jos oikeesti haluisitte käydä mun blogissa, niin sitten teidä pitää mennä kissafani123 kissamaiseen blogiin!

  VastaaPoista
 5. Musaa ja puhut samal (HUOM!) (Michael jacksonin musaa vain)

  VastaaPoista